Woops, vad hände nu?

En av sakerna jag har svårt med är att hinna stanna upp och tänka igenom innan jag agerar. Ibland går det lite för snabbt bara. I princip handlar det då alltid om saker som står mig nära. Sånt jag brinner för, tycker är viktigt. Det kan vara egentligen vad som helst bara det är något som ligger mig varmt om hjärtat. Mänskliga rättigheter, aktivism, återbruk, djur och såklart mycket mer.

Så förra veckan fann jag en annons på facebook om tre stycken afrikanska jättesnäckor. Det var andra som skrivit att de kunde ta dom. Jag bläddrade vidare men återkom rätt snabbt till annonsen. Personen som gav bort dom bodde på samma område som jag. Helt plötsligt hade jag skrivit till denne att jag kunde ta dom och att jag kunde hämta dom samma dag. Visade sig att vi till och med bodde på samma område. Vips hade tre stycken snäckor flyttat in innan jag riktigt hade förstått hur det hela hade gått till.

Nu väntar vi dessutom hem fyra stycken till men av en annan art av jättesnäckor.

Det liksom bara händer.

Lia, Leif och Tom

Author: trollbottom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *