Sparad i Familj, Hälsa

Tycker-synd-om-mig

Senaste tiden har varit helt märklig. Varje gång vi har haft besök så har något hänt. I helgen fick vi besök. Sonens bästa kompis och en av mina bästa vänner kom till stan. Jag har känt av en inkommande förkylning ett tag och på natten till lördagen slog den till ordentligt. Nu var det ju förvisso rätt milt mot tidigare saker som hänt. Men önskar ändå att vi kunde få besök utan att något hände. Sjukdomar, dödsfall etc.

Hur som helst blev det inte många knop gjorda. Som tur var höll sig febern borta fram tills de åkte hem. Då blossade den ut i full kraft. Sen dess har jag varit liggandes. Jag passar på nu, när jag ändå har ordentlig hosta, att sluta röka. Jag slutade förra året i november. I juli började jag igen, ångesten jag hade då gjorde att jag inte fixade att hålla mig utan ciggen. Så nu är det dags att sluta igen. Suget är enormt denna gången. Förra gången jag slutade var det enkelt. Den här gången är det en kamp. Hjärnan skriker efter en cigg.

Så imorse vaknade jag och kände att nu börjar det vända. Hostan var bättre, snorade mindre och jag har ingen feber. Men den här dagen har varit den värsta. Jag blir helt slut av att gå mellan sovrummet och soffan. Jag mår illa, har frossa och värk i kroppen. Ändå har jag ingen feber, det är lättare att andas idag, så det borde vara helt annorlunda än mot vad det är i kroppen.

Så idag tycker jag bara synd om mig själv. Tittar på serier och gör så lite knop jag bara kan.

För övrigt så har sonen nu fått gå och åka hem med bussen själv två gånger. Första gångerna nu så följde jag med honom till bussen och sen när han satte sig på bussen så cyklade jag hem. J tog emot honom på hållplatsen hemma. Men nu har han alltså fått gå till bussen själv inne i stan och fått åka hem. Jag har tagit emot honom här hemma. Han är så stolt att det inte är klokt. Får se hur länge det tar nu innan han kan åka till skolan själv också. Tror det måste först bli några gånger där vi åker bussen till skolan så han får lära sig vart han ska plinga. Sen måste han bli säkrare på vilken buss han ska ta också.

buss

 

Bilden är helt oärligt stulen efter en googling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *