Sparad i Tips

Storytel en buzzning

Just nu håller jag på att testa storytel via buzzador. Första boken jag lyssnat på är Konsten att vara kvinna. Jag har lyssnat på den på kvällarna innan jag somnar och tack vare storytels app till telefonen kan man lätt ställa in en tid om hur länge man vill att den ska fortsätta. På så vis kan jag kanske hinna somna men hela boken tar inte slut och jag hänger med i fortsättningen. Deras ZZZ-larm är fantastiskt smart och bra funktion. Jag har även haft boken i öronen på väg till och från jobbet. Fnissandes kan jag säga. För boken är bara att rekommendera. Jag är inte helt säker på att den skulle vara lika bra som bok som den varit som ljudbok. Hon som läser upp den gör ett fenomenalt jobb att få den rolig, allvarlig men lättsam.

Storytel själv har ett väldigt brett utbud. Jag som gillar deckare slängde mig in i den kategorin. Så nästa bok blir en deckare. Det går att ladda ner böckerna så att man lyssnar på dom i offlineläge. Du kan alltså vara utan nät på telefonen men ändå lyssna. Nu lyssnar jag gratis för tillfället men funderar allvarligt på att fortsätta vara med i storytel. Det kostar 169 kronor i månaden (om jag inte minns fel) och då får du lyssna på hur mycket som helst. Rätt så billigt om man tänker på vad böcker kostar, både vanliga böcker och ljudböcker. Så om du lyssnar mycket på ljudböcker rekommenderar jag helt enkelt storytel. Både för deras stora utbud, priset men framför allt om du har en smartphone så är deras app suveränt enkel och lätt att hantera.

konstenattvarakvinna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *