Sparad i Barn, Sonen säger

Sonen säger

– När jag drack oboyen åkte sjukdomen ner i kroppen.

– När jag drack vatten åkte en del upp i hjärnan och den andra delen ner i snoppen.

– Skaller, det kommer från hjärnan och magen. Skaller betyder att det är dags att åka till storparken

– Nu vill jag sitta på pappas pung

 

”Mamma, en gång när tandfen kom då vaknade jag och tjuvkikade på henne, med ena ögat. Hon hade en rosa klänning som hade flera färger. Hon var vacker mamma och inatt kommer hon till mig. Vi måste öppna balkongdörren så hon kan komma ut sen efter hon hämtat min tand. Tror du jag får hundra kronor?

Idag fyller jag sju år. Sen fyller jag nio år efter jag är åtta. När jag fyller 19 år då ska jag minsann få en bil… eller en motorcykel

 

Vi sitter i bilen på väg hem, Z ser ett stjärnfall och säger ”åh, ett stjärnfall, jag ska önska mig, jag önskar mig.. två…” Jag frågar honom vad han menar, om han önskar sig två. Han svarar glatt ”två fyrhjulingar, det önskar jag mig.”

 

Först är man bebis, sen barn, sen pappa. Nej, vänta, först bebis, sen barn, sen storebror och sen pappa och mamma. Vänta, nej först är det en mamma som föder, sen en bebis, barn, storebror och sen en pappa, eller och en mamma, pappa och mamma.

 

Zacharias står och testar sin hockeyutrustning han precis fått i födelsedagspresent. Han får hjälp med benskydden och utbrister stolt ”jag ska bli skräp, det här är skräpskydd”

 

hockey

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *