Sparad i Stupid me

Sagt av jag

Skulle handla tvättmedel idag åt en annan person. Frågade hen vad hen skulle ha och om det skulle vara parfym eller ej.
Min fråga

”Ska du ha lukt eller olukt?” 

Min granne (adoptivson på 25 år) skulle komma och möta upp mig på jobbet. När 20 minuter gått efter jag slutat efterlyste jag honom samt min karl. D hade gått hem för att hämta sin jacka (vad D nu ska ha denna till då D bara glömmer den överallt), detta hade tagit lite mer än tio minuter. D bor i huset mitt emot vårat (om man bortser från huset som står emellan). D säger då att han fotat för att komma ihåg.
Mitt svar

”Har du fotat minnespunkter så du hittar mellan våra lägenheter?”

Lite senare tänkte han gå och göra en adressändring på Ica. Vi fick berätta för sötnosen att staten kommer berätta för företagen vart han bor.
Min kommentar

”Det vill säga hemma hos oss” 

För er som inte förstår så är D hemma hos oss väldigt mycket. Det var han redan innan han flyttade till huset mitt emot (bortse fortfarande från huset som står emellan). D är numera som en storebror för sonen och som en familjemedlem i vår familj.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *