Rensning pågår

Rensning pågår

Mindre än en månad kvar innan jag flyttar till en egen lägenhet med eget kontrakt. Ska bli fantastiskt skönt att få en egen lya. Ett ställe där jag kan känna mig trygg. Så nu packar jag för fullt. I förra flytten blev det kaos och stressigt då jag inte hade tid att packa på innan. Så i denna flytt passar jag på att rensa. Rensa bort skräp, ex-relaterat skräp och faktiskt även kring mitt sociala liv och då främst medier. Jag rensar bort det som får mig att må dåligt, som gör mig ledsen. Jag sparar faktiskt inte bröllopsbilderna eller lappar därifrån. Jag rensar bort. Vissa saker behåller jag förvisso. Mest för barnets skull, för när han kommer fråga.

Därefter har jag börjat rensa bort så kallade vänner. De som sagt sig vara vän men som aldrig finns, aldrig hör av sig, alltid avbokar. Jag inser att det inte är så lätt för andra att ändå vara vön till två som delar på sig. Det blir val av sida ändå. Må så vara att det blir så. Jag vill dock må bra och känna mig omtyckt. Inte ratad. Så jag rensar. Det är bland det bästa med flytt, att det är en enkel möjlighet till att rensa ut gammalt skit och även om mycket blir som förut är det också en möjlighet till ett avstamp till något nytt.

Framöver blir det fokus barnet, jag och djuren. Barnet ska må bra. Jag ska må bra och djuren ska må bra. Lättare sagt än gjort men jag ger inte upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *