Sparad i Barn, Bilder, Dagen

Pojken och de två monstren

Idag behövde jag få studera lite. Ensam hemma med sonen brukar det inte gå helt bra men det gick utmärkt. Z lät mig få skriva även om han såklart pratade med mig titt som tätt. Till slut fick jag i alla fall ihop min uppgift och eftersom han var så duktig hela förmiddagen så bestämde vi oss för att ta en tur ut i skogen med lite fika. Så först tog vi oss till affären för att köpa lite fika och sen upp i skogen här bredvid. Där letade vi material att ta hem för att göra en saga när vi kom hem.

skogsutflykt

Väl hemma gjorde vi en saga av det vi hittat i skogen

skogssaganSen efter vi gjort klart sagan övade Z på att skriva sitt namn. S är svårast och lyckan var stor när han lyckades skriva ett S

skrivanamnI veckan fick vi hem brevet om skolfotot och i år blev den faktiskt riktigt bra. Fast på själva klassfotot såg han helt galen ut.

skolfota13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *