Sparad i Musik, Utmaningar

Musik dag 8

 Låt jag föknippar med gymnastik lektionerna

All my hate med underbara Korn. Nej, inte lyssnade vi på Korn under våra gymnastiklektioner. Jag minns ärligt inte vad vi lyssnade på. Under gymnasiet skolkade jag mest då gymnastiken gav mig ångest. Under högstadiet blev jag mobbad och värst var det under gymnastiklektionerna då de fick möjlighet att misshandla mig och psyka ut mig ännu mer. Vår lärare, ja hon var med på noterna.

Därav låtvalet. Gymnastiksituationer kan än idag få mig att må riktigt dåligt

2 reaktioner till “Musik dag 8

    1. Jo, hela skolan var sådan. Mina syskon for också väldigt illa på den skolan. Och de flesta lärarna var medvetna och med på noterna. Så även rektorn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *