Sparad i Arbete, Tankar

Men så skoj

Jag behöver inspiration för allt just nu. Att jobba är okej men ensamt, jag längtar efter att ha arbetskamrater som jag inte bara byter av i dörren på morgonen. Jag längtar efter att få mer normala arbetstider så att jag inte är väck i flera dagar och inte kan umgås med min familj och vänner.

Jag behöver inspiration för studierna. De står stilla och inget händer. Jag orkar inte öppna böckerna. Ganska ofta nu funderar jag på om jag inte valt fel ämne. Jag skulle valt något annat men frågan är vad. Eller så är det bara ett sätt att komma undan, slippa göra något.

Jag vill ha inspiration till vettiga inlägg här i bloggen. Jag vill skriva om en massa viktiga saker men jag får inte ur mig något som har ett faktiskt innehåll. Ge mig 350 kronor så jag kan prenumerera på ”tidskrift för genusvetenskap”

Jag behöver ett nytt jobb i Luleå så vi kan få boka in flytten. Det stressar mig att leva i osäkerhet om hur det blir. Jag vill verkligen, jag har inte lyckats bona in mig i vår lägenhet vi har nu och jag kommer nog inte lyckas med det heller. Jag vill ju inte bo där.

Ja, våren är här och så min ångest uppenbarligen. Fy bövelen för vårdepression och ångest.

Jaja, efter ett bad med barnolja blev ju huden mer len och mjuk i alla fall. Alltid något gott mitt i allt.

 

Någon där ute som kan ge mig inspiration och pepp?

Det är tur jag har min lurvenpajsare

 

Psst. Linda har antagligen tagit bilden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *