Sparad i Viktresan

Jämförelse

Inspirerad av min vän L som idag delade med sig av bilder på sig själv så delar jag här med bilder på mig. Det är bra med bilder eftersom det är svårt att inse själv hur stor skillnad det faktiskt är. Jag har inte så bra bilder eftersom jag inte tog några normala bra jämförelsebilder. Jag ville inte, något jag idag kan ångra.

Den här bilden är tagen på Leos lekland innan jag gjorde operationen och innan jag började gå ner i vikt mer ordentligt. En bild från där jag är som störst.

IMG_4425

Den här bilden är tagen för inte så länge sen. Några månader sen skulle jag tro.

IMAG0888Jag ser sjukt stor skillnad på boobsen om inte annat. Jag inser ju också att på översta bilden hade jag som minst i klädstorlek XXL och nu har jag M eller L beroende på hur kläderna är såklart. Det är alltså en rätt stor skillnad. Skulle nog kunna ha ännu mindre om jag fick bort all hud som jag har, det är en hel del i överskott.

Jag gjorde operationen för lite mer än 2 år sedan. Rätt nöjd ändå även om processen inte har varit och inte är lätt. Det är ingen genväg som många tror att göra en gbp. Det kräver mycket jobb både med mat och träning men framför allt med psyket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *