Sparad i Stupid me

Hur gamla är mina katter?

I förrgår satte jag mig ner för att beställa hem kattmat innan den här helt slut. Ringde Erika för att kolla vad maten hette men eftersom hon var sjuk och inte kunde prata så ringde jag min svägerska Angelica istället. Hon visste också vad maten hette (vi ska byta mat) och jag gjorde beställningen medan jag pratade med henne.

Tryckte på en säck mat av det nya märket och gick vidare till betalningen. För att få det på faktura var man tvungen att skriva in sitt personnummer. Så jag skrev in 90740 men det fungerade inte. Så jag skrev in det igen och igen och igen och igen. Sen funderade jag på om det var något fel på sidan och att jag kanske var tvungen att vänta. Då först ser jag att det står personnummer och inte postnummer. Skriver in personnumret och beställningen går iväg.

Igår satt jag och pratade med Linda via msn. Hon säger att hon ska beställa kattmat. Jag säger att det var ju synd, jag beställde ju igår. Hon frågade vad jag beställde och jag skickade henne en länk.

Då kommer detta

Linda: För växande kattungar

Jag: nä men vad fan jag har ju köpt fel sort

Linda: dräktiga och digivande

Till saken hör att dom är båda vuxna och Alfons är kastrerad. Jag skulle ha beställt mat för kastrerade, inte för kattungar.

Ringde till animal och de var väldigt trevliga och skulle skicka en retursedel. Går in och beställer rätt mat, kommer dit där man ska skriva in sitt personnummer och skriver in 90740… Ja, ni fattar kanske. Det fungerade inte. Jag tänker att ja men vad tusan, ska det inte fungera idag igen. Då kommer jag på att det var ju personnummer och inte postnummer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *