Sparad i Dagen, Hälsa

Ge mig en natt

Just nu lider jag av en enorm trötthet, vinterdepression. Jag är ständigt trött men kan inte sova. Igår var jag tvungen att kliva upp kvar över fem för att hinna med ett flyg till Stockholm. Tre timmar hann jag få ihop av sömn. Jag kunde inte sova på flyget och när jag kom hem från Stockholm var det att åka raka vägen till jobbet. Jag överlevde jobbet, nätt och jämt. Kom hem och kunde inte sova. Somnade till slut men idag är det som en baksmälla. Jag är bara så trött.

Dessutom är jag hemma med lilltjorven som kräktes igår på skolan. Verkar dock inte vara magsjuka så imorgon får det bli skola igen. Själv behöver jag plugga lite också. Fast sova ska jag göra. Ikväll ska jag jobba fjärde kvällen i rad. Börjar känna mig lite sliten, vilket beror absolut på sömnbristen.

Håller dessutom på att sluta röka. Hemma och jobbet är rökfria zoner, där röker jag inte längre. Den 6 december ska det bli stopp. Till dess förbereder jag kropp och psyke på att det ska vara slut. Jag hoppas det ska gå bra, det måste gå bra.

sova

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *