Sparad i Bilder, Vänner

Ett kalas

Vår fina granne Åsa har fyllt år och igår hade hon kalas. Av oss fick hon först ett par hängslen till ett par gröna täckbyxor. För som jag hade skrivit på en lapp som satt på dom, det är en början till täckbyxor och denna delen använde jag ändå inte. Åsa har även önskat sig ett badkar, därför fick hon ett badkar. Hon har även anat sig till att hon skulle få ett uppblåsbart badkar men eftersom hon inte skulle behöva stå för luften själv fick hon en flaska med badkarsluft. Eftersom Åsa kan förmodligen tycka att badkaret hon nu har är lite trångt så fick hon ett badkarshäfte med ett antal bad i vårt badkar. Så vi gjorde ett fint kort.

fdbeea71-36f1-45a2-a72e-bfb5f61a34b8wallpaper

Av några andra vänner, som hon faktiskt har, fick hon den superfina ljusugglan från lagerhouse. Hon bjöd på tårta och Fredrik bjöd på kaffe. Jo, den gröna blommar på bilden fick Åsa också av oss. Vi fullständigt slängde presenter på henne. Till slut fick hon för övrigt även byxorna till hängslena så nu har hon ett par täckbyxor av bästa modell. Jag är dessutom lite avis på Åsa som har så fina tulpaner i sitt kök.

49a78839-f252-4f69-81ed-008ef7000f56wallpaper

Alltid trevligt och roligt att vara uppe hos grannarna. Vi har varit grymt lyckligt lottade med underbara grannar. Dessutom var det fantastiskt roligt att hitta på alla presenter. Sonen hade för övrigt för länge sedan köpt egna presenter till Åsa, på en loppis. En liten plastblomma som han tyckte luktade underbart och två små apor som kramades (salt och pepparkvarn). Dessutom gjorde han en kikare och två marackas åt henne. Söt är han

Provade för övrigt nu för att slippa lägga alla bilder efter varandra att lägga ihop dom som collage på www.photovisi.com vilket fungerade rätt bra. Helt klart värt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *