Sparad i Okategoriserade

Dubbelt upp

Vi har flyttat som sagt. Vi har kvar lägenheten i förra staden, vi har en lägenhet över sommaren och en lägenhet som blir vår från nästa månad. Lägenheten i förra staden har vi kvar denna månad, sommarlägenheten har vi över hela sommaren. Det betyder alltså att vi är inne på månad nummer 2 med dubbla hyror. Vilket ju inte är roligt någonsin men denna månad känns det extra mycket då jag inte får någon inkomst.

Jag sa upp mig från min tjänst i förra staden, jag har fått ett sommarvikariat i den nya staden. Det betyder att avslutningslön kommer nästa månad från mitt förra jobb och min junilön kommer nästa månad. AFA sjukförsäkringar har dock varit snälla och gett mig nästan en förmögenhet (med andra ord inte en tusenlapp men mer än vad jag förväntade mig eftersom jag inte visste att jag skulle få mer).

Dubble-bosattningSå denna månad är som sagt ett rent elände. Med en inkomst går det inte riktigt ihop med höga hyror som ska betalas på två ställen. Känns riktigt riktigt surt när man vet att den ena lägenheten står dessutom bara tom (förutom två katter som för tillfället får husera där då den ena är en surkärring som prompt måste slåss) och den andra är inte vår utan vi bara hyr den i andra hand.

Har i alla fall suttit med räkningarna ikväll.

galenräkningarBilden säger mer än vad jag kan uttrycka mig i ord

Så är du en rik snubbe/snubba kan du ju få skänka en hyra. Det skulle rädda den här månaden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *