Sparad i Stupid me

Drulle

Senaste dagarna har varit fulla av små olyckor. Det började igår på jobbet med att jag gick rakt in i hissdörren. Hen jag var med skrattade och sa att det var onödigt att tacklas med hissdörrar för de skulle garanterat vinna.

Sen missade jag ett steg i trappen och föll ner, som tur var det på slutet så det gick bra, även om hjärtat for upp i halsgropen.

På kvällen hällde jag upp kaffevatten i min kopp för att få mig en behövlig kopp kaffe. När jag skulle ställa ner vattenkokaren på sin plats igen knuffar jag omkull koppen. Vattnet åker ut över spisen ner bakom och mellan spisen. Det blev att dra fram spisen och torka. Passade på att skura rent där bakom på en gång (synd det var på jobbet bara), skar mig så klart på något där bakom. Därför råkade jag bloda ner kollegieblocket på jobbet med eftersom jag inte upptäckte det i tid.

Väl hemma idag så slängde jag in tvätt i torktumlaren. När jag öppnar luckan till torktumlaren drämmer jag in luckan rakt i ansiktet på mig. En härlig smäll blev det.

Jag trillar (som tur var ner i sängen) när jag skulle sätta på mig mina leggins.

 

Det är inte bara jag som är drullig just nu. Även min karl, dock är han snäppet värre. Han har kraschat sin telefon till smulor.

Tror att vi just nu bara ska hålla oss till sängen eller något annat mjukt rum. Världen är inte säker med oss närvarande för tillfället

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *