Sparad i Barn, Bilder, Familj

Bildlig påsk

image

imageimage

 

imagePåsken var mysig också. I förra inlägget låter det som att det bara var katastrof. Så var det inte.

Ena dagen åkte vi upp till Gräftåvallen. Där har de en knattelift som är gratis. Barnen fick åka med mofarfar för att testa åka liften och såklart testa att åka ner sen. Wiggo var mest på och tyckte det var vansinnigt roligt. Han provade att åka ner helt själv. Z var inte lika på utan ville hellre åka i morfars famn.

På sovbilderna var de små väldigt söta. De somnade på varsin sida av sängen. Några timmar senare när jag skulle hämta en sak inne i sovrummet låg de tätt ihop. De är fina ihop de små kusinerna.

Självklart fick vi besök av påskpiraten, eller snarare påskpiratens pappegoja. Piraten själv hade inte tid i år utan skickade sin pappegoja med äggen. Populärt blev det. Lite godis och sen presenter.

image

image

image

Lite hårspännen, armband, fina masker, klistermärkesbok, klistermärken.

image

image

 Vi hälsade på farmor, min farmor. Det var roligt.

image

På vägen hem fick barnen en varsin tidning. Vilken lycka det var. Z fick en tingelingtidning och W fick en bilartidning. De var dock snälla och delade med sig. Z fick låna en bil och W fick klistermärken.

image

image

Den sista timmarna var det film. Efter vi plockat upp W:s moster fick Z en hand att hålla när han blev lite rädd. Filmen Upp kan vara skrämmande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *