Sparad i Stupid me

Besök i toaletten

I förrgår kväll lyckades jag med en inte helt smart grej. Satt på toa och kissade, klev upp och drog upp pyjamasbyxorna. Då hör jag ett plopp med en klonk. Ser ner i toalettstolen och där mellan mitt urin och toapapper ligger min telefon. I en halv sekund hinner jag tänka ”spola först” men inser att det inte går, jag måste ta upp den innan jag spolar.

Toalett1

Om jag säger som så, jag är tacksam över att jag i alla fall inte hade bajsat (jo, jag bajsar faktiskt fastän jag är kvinna).

Min telefon som jag köpte för inte ens ett år sedan. Den som fått vara med om så mycket på så kort tid. Den har redan varit på lagning en gång då skärmen fick sig en smäll redan efter 2½ månad. Den som har trillat omkring på alla de vis, den som fått vara min kamera som följer med överallt. Den dog efter besöket, inte helt konstigt.

HTC-RhymeSå god natt kära telefon. Du var omtyckt även om du ledde till många frustrationer här på slutet.

Nu väntar jag på att få hem en ny. Tack och lov för extra försäkring som täcker upp min klantighet. Den nya telefonen blir visst en helt annan. En samsung galaxy express. Så jag hoppas vi kommer komma överens.

samsung-galaxy-expressSkynda dig hem nu så jag slipper lånetelefonen, jag står knappt ut med eländet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *