Sparad i Arbete, Bilder, Dagen, Tokigheter och galenskap

Även glamourösa bajsar

Så, eftersom jag levet ett sådant galet glamouröst liv och jag förstår självfallet att ni, alla ni oglamourösa gråhankar, bara suktar efter att få en liten gnutta av hur livet kan se ut för den glamourösa.

Cirka halv fem väcker katterna mig genom att göra diverse saker de vet att jag blir arg över. De gör detta då de tycker, sedan det började bli ljusare ute, att det är dags för frukost. De får dock ingen frukost mitt i natten. Mellan halv sex och sju blir jag någon gång då väckt av lilleman som tycker att det är så tråkigt att vi bara sover ”det är ju morgon nu”. Lilleman får dock klara sig själv tills väckarklockan ringer. Det gör den allt som oftast mellan halv sju och sju. Därefter sätter kaffet igång medan jag klär mig, besöker damrummet och säger åt lilleman att han får göra ordning frukost åt sig själv. Allt detta tar cirka 15 minuter. Därefter beger jag mig av för att gå/åka till jobbet. Vart jag för dagen jobbar vet jag förhoppningsvis dagen innan. Dock inte alltid och då får jag ”rusa” iväg för att hinna till jobbet någorlunda i tid.

påskpiratEn helt vanlig dag på jobbet

Jobbar och därefter hämtar jag lilleman på fritids. Vi åker hem, ofta trötta och griniga. Väl hemma är det något att stoppa i magen som gäller. Middagen kommer lite senare. Lilleman brukar gå iväg och se om hans kompisar är hemma. Jag tvättar, hänger tvätt, plockar i diskmaskinen, går igenom posten, sopsorterar, plockar bort skitiga strumpor från soffan (och muttrar). Ofta sätter jag mig vid datorn, kolla igenom mailen, kollar skolan. Studerar vad jag ska studera och tänker att det måste jag klämma in någonstans. Svarar på mail som måste svaras på. I dagsläget är det allt som oftast politiska mail. Kollar hemsidan om det är något jag kan fixa. Fixar det som ska fixas (i veckan ska ännu en hemsida fixas ordning). Vissa dagar får jag sms vilket gör att jag nästan direkt jag kommer hem får åka iväg igen. Detta för att möta upp andra, likasinnade för aktion, agerande… dvs aktivism.

Kommer hem igen, frusen. Myser med lilleman, söver honom. Är smått död, döende i soffan och tänker att det är nu jag borde studera lite, det är nu jag borde hänga den där tvätten. Det är nu….

jagbajsadeidag

 

 Det är nu ni får veta att även glamourösa bajsar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *